Recuperant la llibertat, l'autonomia i la intimitat

2008/08/05 Desactiva els comentaris

Des que vivim al núvol (Google, per exemple), necessitem intermediaris per a quasi bé tot. Això fa que hàgim perdut la nostra intimitat (l’intermediari ho sap tot de nosaltres), però també la nostra autonomia, ja no podem jugar amb el codi de les aplicacions, perquè aquest viu als servidors de la companyia que ens dóna el servei.

Aquestes no són, ni de bon troç, idees noves. L’entorn dels Exploradors Electrònics les ha estat escrivint als seus blogs des de fa molt de temps. De totes maneres, Danny O’Bryan, les presenta força bé en aquesta conferència:

Una idea que m’agrada molt del que explica, és que deixem de necessitar un servei de hosting per a tenir-hi els nostres programes (wordpress, identi.ca,…). Per això, però, necessitem, encara, unes quantes innovacions tecnològiques.

Ja és hora d’anar deixant els nostres padrins digitals per a recuperar la nostra llibertat, la nostra intimitat i la nostra autonomia.

About these ads

Etiquetat: ,

Els comentaris estan tancats.

Que és això?

You are currently reading Recuperant la llibertat, l'autonomia i la intimitat at Bitsenbloc.

meta

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: